Inici de setmana amb canvi d'oratge

Dilluns registrarem ruixats, més probables cap a la meitat sud. Les temperatures màximes baixaran de manera general

Inici de setmana amb canvi d'oratge
Inici de setmana amb canvi d'oratge
À Punt Oratge
À Punt Oratge @apuntoratge
09 de març 2021 - 02:51 Actualitzat: 21 d'abril 2024 - 20:59

Dilluns serà un dia de cel variable, amb cel més nuvolsós al litoral. Tindrem ruixats més probables de matí cap a la costa i cap al sud, que de vesprada també afectaran l'interior de Castelló i sobretot d'Alacant, on localment podrà formar-se alguna tempesta.

DILLUNS 22
DILLUNS 22

El vent girarà a gregal, amb ratxes moderades de llevant de vesprada al golf de València, on alçarà marejada amb àrees de forta marejada.

PLUJA PREVISTA DILLUNS 22
PLUJA PREVISTA DILLUNS 22

Les temperatures màximes baixaran de manera general, amb màximes inferiors als 20 °C en quasi totes les comarques.

DILLUNS 22
DILLUNS 22

Dimarts farà més sol al migdia, encara amb núvols abundants de matí cap al sud, amb probabilitat d'algun ruixat dispers. A partir del migdia lluirà el sol en general, excepte a l'interior de Castelló, on el vent de mestral estancarà núvols baixos que arribaran des de Terol. El vent bufarà de mestral a l'interior i el nord, amb ratxes moderades, que augmentaran la sensació de fred.

PLUJA PREVISTA DIMARTS 23
PLUJA PREVISTA DIMARTS 23

L'ambient serà més fred, amb gelades de dèbils a moderades cap a l'interior.

Les temperatures al migdia baixaran a l'interior de Castelló, i no canviaran o pujaran lleugerament a la resta del territori.

DILLUNS 22
DILLUNS 22

Dimecres l'oratge serà de nou estable, amb sol i núvols alts. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 20 °C a 22 °C en general.

TRIPLE
TRIPLE

A partir de dijous les temperatures pujaran i l'oratge serà estable i assolellat en general. Les pluges que el mapes del temps indicaven ahir de cara a la segona part de la setmana, hui han canviat i apunten un oratge més estable. Caldrà estar atents a possibles nous canvis en la previsió.

ALCOI
ALCOI

Iniciarem la setmana amb ambient fred a l'interior, sobretot de nit i matinada, i acabarem amb temperatures primaverals la segona part de la setmana.

MORELLA
MORELLA
LA FONT DE LA FIGUERA
LA FONT DE LA FIGUERA

També et pot interessar

stats