Vesprada de pluges fortes i granís a les comarques de València i Castelló

Les precipitacions han començat al migdia, però els avisos de tempestes localment fortes estaran actius fins a les 21:00, hora en què començaran a remetre

Tronades a les comarques de València i Castelló
Tronades a les comarques de València i Castelló

L'interior de la província de València es troba aquest diumenge en preemergència per nivell taronja per tempestes, segons comunica el Centre de Coordinació d'Emergències. Així mateix, l'avís de nivell groc també s'ha aplicat a l'interior de València per pluges i a l'interior de Castelló i litoral sud i al litoral de València per tempestes, que han estat acompanyades amb granís.

Segons les dades d'Avamet, s'han registrat fins a 29 litres per metre quadrat a El Rebollar, al terme de Requena, 24 a Sot de Xera i 18 a Aiora. A la ciutat de València s'ha registrat dos litres per metre quadrat.

Les pluges també han afectat Castelló, i s'han acumulat cinc litres per metre quadrat en la capital de la província, però fins a 20 litres en municipis com Toràs. Altres poblacions amb altes precipitacions han sigut Teresa i Artana.

Les pluges han començat al migdia, però els avisos de tempestes localment fortes estaran actius fins a les 21:00, hora en què començaran a remetre.

L'inici de la setmana portarà vent de ponent, més fresca a les zones d'interior, sol i intervals de núvols dilluns de matí. El dilluns a la vesprada hi haurà ruixats a Alacant i al nord de Castelló, però sense avisos per tempestes per ser de menor intensitat.

També et pot interessar

stats