Un poc de tot: la Setmana Santa comença amb sol i temperatures altes

Divendres, cel tapat amb ruixats i descens tèrmic. La Pasqua es presenta ventosa.

Marjal d'Almenara
Marjal d'Almenara / Minerva Gracia

L'avanç de previsió per a la Setmana Santa i Pasqua és representatiu de la variabilitat pròpia de la primavera. Tindrem un poc de tot, començant per bonança, amb temperatures suaus o fins i tot altes, sobretot dimarts i dimecres, on els termòmetres es poden enfilar per damunt de 25 graus en punts de la façana litoral.

Fins dijous tindrem dies assolellats amb pas de núvols alts i prims que no tindran conseqüències. El vent de mestral que bufa amb ratxes fortes a les comarques del nord, amainarà a partir del migdia de dimarts.

El front de dijous serà poc actiu, amb núvols que arribaran a últimes hores a les comarques del nord i que poden deixar algun ruixat puntual a l'interior.

Casas de Moya / Paco Monteagudo Torrevella / Joaquín Carrión

Divendres la situació meteorològica experimentarà un canvi substancial: deixarem la bonança dels dies previs i un front nou recorrerà ràpidament el territori. Deixarà el cel tapat la primera part del dia, amb ruixats des de l'interior cap a la costa. Escamparà de vesprada. Les temperatures baixaran de manera generalitzada i el vent bufarà de moderat a fort, especialment a l'àrea del golf de València. Sembla que per Pasqua continuarem afectats pel pas de fronts que deixaran un ambient ventós.

Dénia / Andrés Fornés Dénia / Andrés Fornés

També et pot interessar

stats