Temperatures més baixes

L'ambient primaveral, amb temperatures normals per a l'època de l'any, continuarà els pròxims dies. L'oratge es presenta estable, amb més núvols al litoral i al sud

Tormos, dimecres 17
Tormos, dimecres 17

Les temperatures ja s'han normalitzat, però continuem sense veure l'arribada de pluges, almenys, a curt i mitjà termini. Dijous serà un dia tranquil. De matí es repetiran els núvols baixos al litoral central i sud, tot i que no seran tan abundants com dimecres. Aquesta nuvolositat serà més persistent a la Marina Baixa i zones pròximes, però a la resta s'anirà desfent i gaudirem d'un dia assolellat, amb bandes de núvols mitjans i alts per la meitat sud del territori que enteranyinaran el cel.

El mestral bufarà amb ratxes fortes fins a migdia. A la resta s'imposarà el llevant, amb tendència a intensificar-se de vesprada al litoral d'Alacant.

Les temperatures baixaran, de nou, de manera general, especialment les mínimes. Les màximes experimentaran pocs canvis i en la majoria de les comarques es mouran entre els 20 i els 25 °C.

Divendres tindrem més núvols, especialment durant la primera meitat del dia. De matinada no es descarten pluges dèbils al litoral, especialment costa nord i àrea de la Marina. Amb el pas de les hores, els núvols s'aniran retirant i la vesprada serà assolellada en general. Les temperatures continuaran baixant, amb gelades de matinada a l'interior de Castelló, i el vent bufarà de llevant, moderat a la costa sud.

Començarem el cap de setmana amb sol al nord i intervals de núvols al centre i sud, que no deixaran precipitació. La nit serà freda, però durant el dia les temperatures màximes començaran a pujar. El vent bufarà fluix de llevant, a excepció del litoral d'Alacant, on continuarà bufant de gregal amb alguna ratxa moderada.

Diumenge tornaran a augmentar els núvols, especialment durant el matí al litoral i prelitoral. De vesprada, el sol guanyarà terreny. Les temperatures es mantindran en valors freds de nit i agradables a migdia. El gregal es mantindrà moderat al litoral d'Alacant.

També et pot interessar

stats