Cap de setmana de sol

Predomini de l'ambient assolellat, amb nits fredes i dies suaus

VISTABELLA

Últim cap de setmana de gener amb predomini de l'anticicló. L'ambient es mantindrà assolellat, amb el permís d'alguna boira o boirina molt local que es pot formar a primera hora a les comarques interiors. A partir de migdia és probable que apareguen intervals de núvols baixos a la costa de la Plana. Seran l'excepció, com diem, a un dissabte de sol i ambient molt suau al migdia. De nit i matinada repetiran les gelades en zones fondes, però de dia les màximes tenen tendència a pujar a l'interior. Parlarem de valors de 15 ºC a 20 ºC a la major part del territori, més baixos a l'interior nord. El vent bufarà fluix, amb predomini del mestral i ponent fins a migdia. Al litoral sud s'imposarà el gregal.

El més destacable durant la jornada de diumenge serà l'ascens tèrmic. Després d'una nit freda, de dia les màximes s'enfilaran fins a 20 ºC - 22 ºC al litoral del golf de València i comarques centrals. A la resta, estaran entre 15 ºC i 19 ºC. Ambient molt suau a migdia i assolellat. El vent es mantindrà fluix, amb predomini de les brises de vesprada.

Començarem la setmana amb un canvi, que ens portarà vent de mestral. Dilluns al matí predominarà l'ambient assolellat, però de vesprada augmentaran els núvols al nord i es reforçarà el mestral, que bufarà fort a última hora del dia. Les temperatures baixaran a l'interior de Castelló, però a la resta es mantindran molt suaus, amb valors novament superiors a 20 ºC a les comarques centrals i del sud.

Dimarts al matí encara tindrem núvols al nord, especialment en zones interiors de muntanya. De vesprada el cel s'arrasarà a tot arreu. El vent de mestral continuarà bufant amb ràfegues fortes, sobretot durant la primera meitat del dia. A la resta, durant el matí bufarà ponent, girant a llevant i sud de vesprada al litoral. Les temperatures mínimes pujaran, però les màximes baixaran.