Oratge primaveral per a Pasqua: molt variable i ventós

Tendeix a inestabilitzar-se: divendres ruixats, vent dissabte, més calma diumenge i llevant dilluns

Dénia, Andrés Fornés
Dénia, Andrés Fornés

L'oratge dels dies de Pasqua que s'acosten serà plenament primaveral, en el sentit que serà molt variable. S'acaba la bonança de l'inici de la setmana i tindrem el pas d'un front de ponent que ens deixarà ruixats, vent i un canvi de situació amb vent de llevant i plugims al litoral.

Dijous tenim pas de núvols alts des de bon matí i podrà crèixer alguna nuvolada de vesprada a l'interior de Castelló. Les temperatures tornaran als valors normals per a finals de març.

Orpesa, Rafael Funes

Vilafranca, Ignasi Llopis

Divendres de matí farà sol, però augmentarà la nuvolositat paulatinament amb l'arribada d'un front que deixarà ruixats des de l'interior cap a la costa amb vent de ponent moderat.

Dissabte de matí escamparà, però tindrem un ambient ventós i fresc: el ponent bufarà moderat amb ratxes que arribaran als 90 km/h.

Diumenge de Pasqua afluixa el vent i pugen les temperatures, les màximes que superaran els 20º al litoral, però dilluns l'ambient tornarà a ser més fresc: el dia estarà ennuvolat, amb vent de llevant i alguns ruixats al litoral sud.

Alboraia, Julia de Matías

Torrevella, Joaquín Carrión

També et pot interessar

stats