Oratge de falles

Després dels 30 °C de diumenge, acabarem les falles amb temperatures típiques de final d'hivern i probabilitat de ruixats el dimarts.

Oratge de falles
Oratge de falles

Diumenge ha sigut un dia quasi d'estiu, amb temperatures màximes de 30 °C a la ciutat de València. Encara que a partir de les 16:00 hores ha canviat la direcció del vent, de ponent a gregal i, les temperatures han baixat en poc més d'una hora més de sis graus.

La línia verda és la humitat relativa i la roja, la temperatura

El final de les falles vindrà caracteritzat per temperatures més típiques de final d'hivern.

Dilluns de matí arribarà un front des de ponent, que obrirà la porta a una massa d'aire més freda. Tindrem intervals de núvols, que passaran des del nord cap al sud. De matí, predominarà el cel nuvolós, i de vesprada s'obriran clars cap a Castelló i el nord de València. Podrà caure algun ruixat dèbil cap al sud d'Alacant.

L'ambient de dilluns serà fred i més humit, amb temperatures entre els 17 °C al migdia i valors al voltant dels 9 °C de nit.

Dimarts augmentarà la inestabilitat, i predominarà el cel nuvolós, amb probabilitat de plugims a primeres hores del dia i, també de ruixats dèbils a l'hora de la Cremà, que arribaran de mar cap a terra.

Serà un dia fresc amb temperatures que oscil·laran a la ciutat de València entre els 9 °C de matí i els 16 °C al migdia.

També et pot interessar

stats