El fred ja ha arribat

Aquest divendres serà el dia més fred i el cap de setmana pugen les temperatures.

El fred ja ha arribat

La massa d'aire fred ha arribat aquest dijous a la Comunitat Valenciana i ha provocat que les temperatures màximes de dijous baixaren entre 5 i 10 graus respecte dels valors de dimecres. Els termòmetres han caigut aquesta nit fins als 11 graus negatius de Vistabella del Maestrat i els 9 d'Ademús. De fet, les temperatures durant la matinada del divendres han sigut les més baixes registrades en dos anys al territori valencià, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Per això, l’entitat ha decretat alerta groga per a aquesta nit a les comarques del centre i del sud de la Comunitat Valenciana per temperatures mínimes que poden arribar als 4 graus per davall de zero

Les temperatures nocturnes més baixes s'han registrat la matinada de divendres i la matinada de dissabte. Les gelades són generalitzades a les comarques de l'interior i, fins i tot, podran haver-n'hi prop de la costa de València i de Castelló.

La massa d'aire fred es retirarà a partir de dissabte, i les temperatures tendiran a pujar també a partir de dissabte, i sobretot diumenge. Les màximes a la costa superaran els 17 °C diumenge i dilluns pròxims.

El vent de tramuntana i de gregal que ha bufat mar endins ha fet que la mar de fons també haja sigut notícia. El cap de setmana la situació marítima tendirà a estar més calmada.

També et pot interessar