Les Falles més plujoses

Els 32 l/m² registrats a l'observatori de la ciutat de València des de la mitjanit fan que aquestes Falles, que encara no han acabat, ja siguen les més plujoses des del 1938

Gent visitant la falla Convent de Jerusalem de València en un dia de pluja d'aquest 2022
Gent visitant la falla de Convent de Jerusalem de València en un dia de pluja d'aquest 2022 / Efe

La delegació de València de l'Agència Estatal de Meteorologia acaba de comunicar que aquestes Falles de 2022, que encara no han acabat, ja són les més plujoses des de 1938.

Els 32 l/m² registrats a l'observatori oficial de Vivers de València entre la mitjanit i les 10:00 h del matí del dijous 17 de març, fan que aquestes Falles, sense haver acabat, ja siguen les més plujoses de la sèrie de dades des de 1938.

La pluja en Falles
La pluja en Falles

El cel cobert i l'ambient fred continuarà els pròxims dies, amb pluja que de manera dispersa afectarà tot el territori, però que es mantindrà persistents i localment forta a les comarques del sud del golf de València, on continuaran els avisos per acumulació de pluja fins demà divendres al migdia.

D'altra banda, si les previsions es mantenen, aquestes Falles també poden convertir-se en les Falles amb menys hores de sol, com a mínim des del 1950, superant les no Falles del 2020.

Hores de sol la setmana de Falles
Hores de sol la setmana de Falles

El temporal marítim amb ones de més de tres metres continuarà fins divendres.

El cap de setmana no escamparà i el cel cobert i la pluja irregular continuaran dissabte i diumenge i fins i tot la setmana que ve.

També et pot interessar

stats