Dissabte núvols, diumenge pluja

La situació d'estabilitat es trenca per a deixar un diumenge passat per aigua.

VÍDEO | Dissabte núvols, diumenge pluja

Les festes de la Magdalena del 2019 han tingut un oratge estable i assolellat pràcticament tots els dies, amb temperatures màximes al voltant de 20 °C i mínimes entre 6 i 9 °C.

Però no cal refiar-se'n, que diumenge arriben canvis importants.

Dissabte augmentarà la nuvolositat, de matí creixeran núvols baixos que arribaran a tapar en alguns moments el sol. De cara al migdia, pareix que aquests núvols desapareixeran, però podrien quedar-ne de residuals. En les últimes hores del dia, la nuvolositat guanyarà protagonisme de nou. Les temperatures màximes es quedaran al voltant dels 17 °C, mentre que les mínimes baixaran fins als 9 °C.

Diumenge, el cel estarà predominantment molt nuvolós o cobert. Des de primeres hores es registraran pluges que s'intensificaran al llarg del dia. De vesprada, aquestes pluges podrien arribar a ser fortes en alguns moments. Les temperatures màximes baixaran fins als 15 °C de màxima, i les mínimes es quedaran al voltant dels 12 °C. El vent bufarà moderat de llevant.

Recomanem prestar atenció a les properes actualitzacions de l'espai de l'oratge perquè la situació podria variar lleugerament durant les pròximes hores. Us desitgem un bon final de festes.

També et pot interessar

stats