El ‘youtuber’ Dalas Review declara que les denúncies contra ell són una conspiració

La fiscalia demana per a ell cinc anys de presó per un delicte de ciberassetjament sexual infantil i abús sexual a menors de 16 anys.

Dalas Review a l’Audiència Provincial de Madrid per a ser jutjat per presumpte abús sexual i ciberassetjament
Dalas Review a l’Audiència Provincial de Madrid per a ser jutjat per presumpte abús sexual i ciberassetjament / Víctor Lerena (Efe)

El youtuber canari Daniel José, més conegut amb el nom artístic de Dalas Review estava citat aquest divendres a l’Audiència Provincial de Madrid per a ser jutjat per presumpte abús sexual i ciberassetjament.

En arribar a les instal·lacions de l’audiència, Dalas ha negat haver enviat missatges a la menor demanant-li fotos nua. “Soc molt conscient del que faig i si haguera enviat fotografies d’aquest tipus estarien per tot internet”, s’ha defensat. 

També ha negat que s’haja trobat amb la menor en un parc on presumptament la va besar i li va fer tocaments. Segons el relat del fiscal, l’acusat i la presumpta víctima van contactar a través de Twitter entre juliol i agost de 2015. “En aquest moment la menor tenia 13 anys” mentre que Dalas en tenia 22.  

 

La fiscalia demana per a ell cinc anys de presó per un delicte de ciberassetjament sexual infantil i abús sexual a menors de 16 anys, a més d’onze anys d’inhabilitació especial per a ocupacions relacionades amb menors i la prohibició d’aproximar-se a la víctima durant nou anys. 

Dalas ha assegurat que les denúncies contra ell són una conspiració i que té “suport” per part de molt dels seus seguidors i, “fins i tot de gent que m’odia”.

També et pot interessar

stats