La xiqueta apunyalada a Cabanes continua ingressada però està fora de perill

Tant la jove com la mare pateixen estrés posttraumàtic després que el pare matara el fill i se suïcidara.

Vista general de l'edifici d'apartaments on van tindre lloc els fets
Vista general de l'edifici d'apartaments on van tindre lloc els fets / Domenech Castelló (Efe)

La xiqueta de 10 anys apunyalada per son pare a Cabanes (Plana Alta) diumenge de matinada continua ingressada a l'Hospital General de Castelló, però tot i la gravetat de les ferides està “fora de perill”, segons han informat fonts hospitalàries.

L'home, de 40 anys, va apunyalar la jove i el seu germà de 12 anys, que va morir a l'acte, i després es va suïcidar llançant-se des del terrat de la casa. Tant la jove com la mare pateixen estrés posttraumàtic.

L'Ajuntament de Getafe ha posat assistència psicològica a disposició de la família, que resideix en aquesta ciutat al barri de Perales del Río, on estaven escolaritzats els menors. L'alcaldessa, Sara Hernández, ha assenyalat que des del consistori estan “tractant de recopilar informació” sobre el que ha pogut succeir amb aquesta família.

La Guàrdia Civil ha assumit la investigació del succés i el jutjat número 1 de Castelló s'ha fet càrrec de la instrucció del cas. L'autòpsia ha confirmat que el menor va perdre la vida per les ferides provocades pel ganivet que li va clavar el pare.

La investigació està en curs i de moment no s'ha confirmat que es tracte d'un cas de violència de gènere. Segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, no consten antecedents ni denúncies del presumpte autor del crim.

També et pot interessar

stats