El xiquet atropellat en una terrassa a Borriana continua a l'UCI

L'home de 75 anys que també va resultar ferit està ingressat en la unitat de cures intensives amb pronòstic greu

Bombers i serveis sanitaris en el lloc de l'accident, a Borriana
Bombers i serveis sanitaris en el lloc de l'accident, a Borriana / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

El bebé d'un any hospitalitzat després que un turisme xocara la vesprada de dissabte contra la terrassa d'una cafeteria a Borriana, un accident les causes del qual s'investiguen i que va causar sis ferits, continua ingressat amb "pronòstic reservat" en l'UCI pediàtrica de l'Hospital General de Castelló.

De la mateixa manera, un home de 75 anys que també va resultar ferit en l'incident es troba, en aquest mateix hospital, també en la unitat de cures intensives amb pronòstic greu, segons ha informat el departament de salut de Castelló.

El succés va tindre lloc al voltant de les 19 hores de dissabte quan, per causes que s'investiguen, un turisme se'n va eixir de la calçada i va col·lidir contra l'estructura metàl·lica dels envelats de la terrassa d'una cafeteria en l'avinguda del Cardenal Vicente Enrique Tarancón de Borriana, on hi havia diversos clients asseguts en les taules.

Al lloc dels fets es van traslladar diverses dotacions de bombers de la Diputació del parc de la Plana Baixa, ambulàncies SAMU i de SVB, un helicòpter medicalitzat de la Generalitat i agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil.

L'accident es va saldar amb sis ferits de diversa consideració, traslladats als hospitals General de Castelló i la Plana de Vila-real: un xiquet d'un any i un home de 75, amb ferides greus, i quatre persones més entre 42 i 79 anys, amb ferides lleus.

També et pot interessar

stats