Ximo Puig serà l'únic candidat a la Secretaria General del PSPV després de presentar el màxim d'avals

El Congrés del PSPV-PSOE tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de novembre a Benidorm (Marina Baixa), moment en el qual Puig serà ratificat en el càrrec

Carlos Fernandez Bielsa y Mayte García, representantes de la candidatura, entreguen els avals a José María Ángel
Carlos Fernández Bielsa y Mayte García, representants de la candidatura, entreguen els avals a José María Ángel / Europa Press

La candidatura del president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha presentat aquest divendres el màxim d'avals permesos, el 4 per cent del cens.

Amb aquest nombre d’avals l’actual cap del Consell es confirma com a únic aspirant a la Secretaria General dels socialistes valencians, un càrrec que ostenta des de 2012 i que revalidarà en el congrés que se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de novembre a Benidorm, a la Marina Baixa. 

La documentació l'han entregat Carlos Fernández Bielsa i Mayte García -representants de la candidatura- a José María Ángel, actual president de la Comissió Nacional d'Ètica i Garanties del partit.

Els dos representants han destacat "la unitat i responsabilitat de tot el partit, en un moment històric sense precedents en les dues últimes dècades", ja que fa 17 anys que no hi havia una única candidatura en un congrés del PSPV.

També et pot interessar

stats