La xifra d'immunitzats a Espanya supera per primera vegada els contagiats des de l'inici de la pandèmia

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, considera aquesta dada una fita important en el context d'aquesta crisi

Una dona es vacunada a un centre de salut
Una dona es vacunada en un centre de salut / À Punt
20 d'abril 2021 - 19:25

La xifra de persones immunitzades a Espanya ha superat aquest dimarts la de contagiades durant tota la pandèmia. Així ho ha anunciat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, al Senat, per més que les dades oficial que publica el Ministeri de Sanitat encara indiquen que hi ha 3.411.914 persones amb la pauta completa mentre que la xifra total de positius detectats arriba ja a 3.435.840, segons l'última actualització.

"Hui hem aconseguit una de les majors fites en aquesta gestió sanitària. Hui seran més les persones immunitzades que les contagiades notificades", ha dit Darias, per a destacar que aquesta "fita" és el resultat del treball dut a terme entre la Unió Europea, les comunitats autònomes, els professionals sanitaris i el mateix govern presidit per Pedro Sánchez.

La ministra de Sanitat ha defensat que Espanya és un dels tres primers països que més dosis inocula cada setmana. "Espanya ja ha administrat un percentatge tremendament important i estem ja al capdavant de la Unió Europea. Administrem les vacunes segons van arribant i cada vegada estem rebent més vacunes fruit de l'estratègia de compra anticipada que realitza Espanya en el si de les institucions comunitàries", ha recalcat.

També et pot interessar

stats