Xest té "la millor" oficina de Correus d'Espanya

El local ha rebut el Premi Nacional d'Excel·lència, per davant de les oficines d'Azuqueca de Henares (Guadalajara) i Albolote (Granada)

Oficina de Correus de Xest
Oficina de Correus de Xest / Correus

L'oficina de Correus de Xest (la Foia de Bunyol), situada al carrer Ángel Tarín Haro, ha aconseguit alçar-se amb el Premi Nacional d'Excel·lència, un reconeixement a la labor del personal d'aquesta oficina durant l'any passat.

L'oficina, que atén més de huit mil habitants, s'ha situat per davant de les 150 que tenien millor puntuació a tot Espanya. Per darrere de Xest, amb el segon i tercer premi, han quedat les oficines d'Azuqueca de Henares (Guadalajara) i Albolote (Granada), tal com informa Correus en un comunicat.

Aquest premi "serveix per a identificar les unitats excel·lents i reconéixer al personal que, dia a dia, treballa en equip per a oferir als clients la millor experiència de servei", recalquen.

El Premi Nacional a l'Excel·lència reforça la cultura de la qualitat i efectivitat entre les unitats de Correus, i premia aquelles oficines que empren eficientment els recursos, utilitzen adequadament la informació i realitzen correctament els processos, amb la qual cosa contribueixen a aconseguir els objectius corporatius.

Per a atorgar aquests guardons s'han tingut en compte indicadors com l'índex d'experiència del client, els temps d'espera, els ingressos, els acords amb tercers, la qualitat en l'atenció al client, la venda de productes, la paqueteria nacional o l'admissió digitalitzada, entre d'altres.

També et pot interessar

stats