Xest es prepara per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

Renfe ha programat un dispositiu especial de transport, amb una oferta de 160 trens de rodalia.

Comença aquest dijous amb els entrenaments, fins al diumenge, dia de la celebració del Gran Premi.
Comença aquest dijous amb els entrenaments, fins al diumenge, dia de la celebració del Gran Premi.

El municipi de Xest es prepara per a l’arribada aquest cap de setmana del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. Per a facilitar la mobilitat dels assistents, Renfe ha programat un dispositiu especial de transport, amb una oferta de 160 trens de rodalia.

Durant aquest cap de setmana s'espera el desplaçament fins a la localitat d'entre 3.000 i 4.000 aficionats castellonencs i 8.000 alacantins.

Així, els trens tindran parada en l'estació del circuit des d’aquest dijous, quan comencen els entrenaments, fins al diumenge, dia de la celebració del Gran Premi.

Durant aquests quatre dies, els trens de rodalia de la línia C-3 València Nord-Bunyol-Utiel i els regionals de la línia Conca-València, realitzaran parada en el circuit Ricardo Tormo.

El diumenge es duplicarà l'oferta amb un augment de la freqüència amb trens que eixiran de l'estació de València Nord cada trenta minuts. Així, Renfe preveu la circulació de 46 trens durant aquest interval horari amb una oferta de vuit-centes places en cada comboi.

El circuit Ricardo Tormo és l'únic dels circuits espanyols que compta amb connexió directa en ferrocarril i va ser el segon a incorporar-ho a Europa.

També et pot interessar

stats