Xella condemna la mort violenta d’una de les seues veïnes, apunyalada en un càmping de Navalón

La víctima estava vinculada al municipi de la Canal de Navarrés, on tenia la segona residència

El veïnat de Xella, a les portes del consistori, en la concentració convocada en senyal de rebuig al crim que va acabar amb la vida d'una de les seues veïnes
El veïnat de Xella, a les portes de l'ajuntament, en la concentració convocada en senyal de rebuig al crim que va acabar amb la vida d'una de les seues veïnes / À Punt NTC

Xella ha mostrat el rebuig a l’assassinat d’una de les seues veïnes, a qui presumptament va apunyalar el fill diumenge a la nit en un càmping de Navalón. L’Ajuntament de Xella, localitat a la qual estava molt vinculada la víctima i que havia convertit en la segona residència, ha convocat un minut de silenci per a mostrar la solidaritat amb la família de la víctima i manifestar públicament el rebuig a la violència.

“Condemnem qualsevol tipus de violència, així com totes les situacions i comportaments que priven de la llibertat i la dignitat”, afirmaven responsables municipals en el manifest de rebuig que han convocat.

Han recordat la dona assassinada com a una persona “alegre” i “generosa”, que coneixien per estiuar a Xella des de ben menuda, i han lamentat que la seua vida haja acabat de manera “injusta” i “incomprensible”.

Un dels fills de la dona, de 24 anys, ha quedat detingut. Ara per ara es desconeixen les motivacions de l’agressor, així com les circumstàncies en què va tindre lloc el crim. Quan els serveis sanitaris van arribar al càmping, ja dona ja havia mort. 

També et pot interessar

stats