El xef del Riff nega que els bolets investigats per la mort d'una clienta es compraren a la Xina

Bernd H. Knöller defensa que el producte complia "totes les garanties de qualitat" i diu que l'establiment no està sota investigació.

El xef del Riff nega que els bolets investigats per la mort d\'una clienta es compraren a la Xina
El xef del Riff nega que els bolets investigats per la mort d'una clienta es compraren a la Xina

El xef del restaurant Riff de València, Bernd Knöller, ha assegurat que els bolets que s’investiguen per la mort d'una dona de 46 anys que els havia ingerit complien "totes les garanties de qualitat" i que "en cap cas" es van comprar a la Xina.

Knöller ha decidit pronunciar-se, a través de Twitter, davant diverses informacions als mitjans de comunicació que apunten que els bolets procedien de la Xina i van arribar a València a través d'una empresa distribuïdora de Lleó.

En qualsevol cas, el xef de l'establiment, que està tancat des que es va produir la mort de la dona, insisteix que la Conselleria de Sanitat encara no ha aclarit quin és l'origen de la intoxicació que, a més de la víctima mortal, afecta 30 clients més. Per això, remarca que el restaurant Riff no està sent investigat per la mort de la dona: "El jutjat està investigant la causa de la mort, sense que fins ara hi haja una relació de causalitat entre la mort i el dinar al restaurant".

També et pot interessar

stats