Xàtiva i Cullera relaxen les restriccions municipals

Les dues localitats redueixen lleugerament les restriccions i el veïnat s’alegra per les noves mesures.

VÍDEO | Xàtiva i Cullera relaxen les restriccions municipals

Xàtiva i Cullera. Les dues localitats tenen una cosa en comú: des de demà redueixen les restriccions municipals.

A Cullera dimecres reobrin els parcs, jardins i instal·lacions esportives. Això sí, al 50% de l’aforament. Ara mateix és la població de la Ribera amb menor incidència acumulada de casos de coronavirus, 103 per cada 100.000 habitants. Es mantenen, no obstant, les mesures de desinfecció nocturna dels carrers, que fan els llauradors amb els tractors.

D’altra banda, a Xàtiva, les dades referides a la Covid-19 han baixat fins a 300 casos. La incidència acumulada, en aquest cas, és de 420 casos per cada 100.000 habitants. Demà, dimecres, s’obriran els parcs infantils (que aquesta vesprada continuaven tancats al públic) i també els jardins municipals, llocs per cert que han estat envoltats de tanques des del 2 de novembre perquè els veïns no hi accedisquen.

El veïnat pensa que la relaxació de les mesures és bona per a donar un poc de vida als carrers de les ciutats. Les restriccions des de març passat, asseguren, estan passant factura als comerços i restaurants. Malgrat això, tampoc s’obliden que aquesta relaxació de mesures ha d’anar acompanyada de sentit comú i, sobretot, de molta prudència.

També et pot interessar

stats