El Work Forum Castelló congrega més de 1.500 persones que busquen faena

Es preveu que en dos dies es cobrisquen 150 llocs.

El Work Forum Castelló congrega més de 1.500 persones que busquen faena
El Work Forum Castelló congrega més de 1.500 persones que busquen faena

Aquest dimecres ha arrancat el Work Forum Castelló, una iniciativa que posarà en contacte fins dijous diferents empreses amb més de 1.500 persones que busquen una oportunitat laboral. En els dos dies que dura el fòrum, en què es desenvoluparan tallers, taules redones i conferències, es preveu que es cobrisquen 150 llocs de treball amb els diferents perfils professionals de les persones que hi participen. Destaquen els sectors ceràmic i químic, així com l’alimentació, la restauració, l’oci, l’educació i noves tecnologies.

L'organització del fòrum derivarà a les empreses els perfils més adients. Però no només actua com una agència de col·locació, ja que també hi haurà activitats destinades a posar en valor les fortaleses d'aquelles persones que busquen un treball o una millora professional. Destaca un laboratori de currículums, com a primer pas per a qualsevol persona que busca una col·locació, un speed meeting, o entrevista ràpida, un taller per ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent i simulacions d'entrevistes de treball.

Com explica Javier Gasp, responsable de selecció de personal de l'empresa Torrecid: “El més important per a nosaltres són les persones; no els títols. Persones amb competències transversals com iniciativa, lideratge, treball en equip i, com a empresa internacional, els idiomes”.

Enguany, com a novetat, es potencien les empreses que treballen per la inclusió i contracten persones amb diversitat funcional. Demà, últim dia de les jornades, la medallista paralímpica Teresa Perales farà una conferència motivacional.   

També et pot interessar

stats