‘Women supporting Women’: una cadena d’empoderament de la dona a través d’Instagram

Set milions d’usuàries de la xarxa d’arreu del món s’han sumat ja al repte iniciat als Estats Units.

Actrius internacionals com Michelle Pfeiffer, Sharon Stone o Jennifer Aniston i esportistes com Venus Williams s'han sumat a la campanya
Actrius internacionals com Michelle Pfeiffer, Sharon Stone o Jennifer Aniston i esportistes com Venus Williams s'han sumat a la campanya / Instagram

Milions de dones d’arreu del món s’han sumat al repte #womensupportingwomen, iniciat a través de les xarxes socials als Estats Units, amb el qual les dones busquen el suport i l'alé d'altres dones.

La cadena busca l’empoderament de la dona i les impulsa a aconseguir els seus reptes i els seus somnis. Així, set milions de dones, tant anònimes com conegudes en l’esfera pública, s'han sumant a un desafiament per a mostrar allò que les uneix, que els dona força i, serveix d'agraïment a aquelles que abans les van secundar a elles.

Amb fotografies en blanc i negre, actrius internacionals com Michelle Pfeiffer, Sharon Stone o Jennifer Aniston, esportistes com Venus Williams i models com Cindy Crawford s'han unit per a llançar el seu missatge i reptar altres dones perquè se sumen a aquesta “línia invisible” que les uneix.

Amy Adams, protagonista de Julie and Julia, molt poc activa en Instagram, s'ha unit a la campanya i ha agraït la presència de les “dones increïbles” de la seua vida. “El poder de l'amistat i el suport em sorprén constantment”, ha escrit.

L'actriu d’Els descendents, Sofía Carson, ha participat en el repte amb una frase contundent: “Quan s'atrevisquen a dir-te totes les coses que no pots fer, somrius i els dius: sóc una dona i no pots detindre'm”.

“Grans coses succeeixen quan les dones es donen suport les unes a les altres”, ha dit l'actriu colombiana Sofia Vergara.

També et pot interessar

stats