WhatsApp permetrà als usuaris enviar-se continguts a si mateixos

Fins ara els usuaris han inventat trucs com el de crear un grup amb una altra persona i eliminar-la per a quedar-s'hi com a únic participant

Imatge d'arxiu d'un telèfon amb la aplicació de Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un telèfon amb l'aplicació de WhatsApp / Shutterstock

WhatsApp treballa en un nou xat personal que permetrà als usuaris enviar-se missatges a si mateixos dins de la mateixa aplicació i, fins i tot, tenint diferents dispositius vinculats al compte.

Fins al moment, els usuaris de l'app de missatgeria instantània han hagut de recórrer a altres alternatives per a poder utilitzar el servei com a bloc de notes o per a guardar missatges i text i tindre'ls al seu abast en qualsevol moment.

Entre alguns dels trucs més habituals estan el de crear un grup amb una altra persona i eliminar-la per a, a continuació, quedar-se com a únic participant i administrador en el xat.

No obstant això, aquesta opció no admet funció multidispositiu, ja que quan s'usen diversos dispositius vinculats amb un únic compte de WhatsApp, aquest xat només apareix en el dispositiu principal.

Ara, WhatsApp ha començat a desenvolupar una nova característica que permetrà als usuaris enviar-se missatges a si mateixos sense haver de recórrer a aquests trucs, tal com ha avançat el portal especialitzat WABetaInfo. El portal ha descobert aquesta funcionalitat en la versió beta de WhatsApp per a l’escriptori. Així, en aquesta actualització, es presenta el propi número de telèfon de l'usuari com a primer contacte en l'agenda de l'aplicació.

Els usuaris podran accedir a la funcionalitat des de tots els dispositius vinculats al seu compte, independentment de si es tracta d’un telèfon intel·ligent o la resta de dispositius en els quals s'haja vinculat el compte de WhatsApp. Aquesta opció previsiblement estarà disponible en un futur tant per a dispositius Android com iOS.

També et pot interessar