El web de la Generalitat està inoperatiu per un error dels sistemes informàtics des de les 16:15 hores

Fonts de la Generalitat expliquen que el problema afecta una part del servei i que en les pròximes hores tornarà tot a estar en funcionament

WhatsApp Image 2023 02 22 at 19.37.40
Imatge que figura al domini gva.es / À Punt NTC

Un error dels sistemes informàtics ha deixat fora de joc el web de la Generalitat durant tota la vesprada. El problema, detectat cap a les 16:15 hores, no sols afecta el web de la Generalitat sinó també s'ha estès a altres dominis com ara el del 112, la Conselleria d'Educació, la de Justícia, Labora, Habitatge o l'AVL. No ha sigut així en altres dominis com ara els de la Conselleria de Sanitat o hospitals, que sí que funcionen.

Fonts de la Generalitat han explicat que l'errada s'ha produït en la sincronització dels sistemes d'emmagatzemament. Una vegada detectat el problema, es treballa per a restablir el funcionament normal. Les fonts consultades descarten qualsevol atac i esperen que durant les pròximes hores es restablirà el servei.

Els terminis s'ampliaran el temps que el servei haja estat inactiu

El problema afecta, sobretot, a la part de l'administració electrònica i de gestió ciutadana. Per això, fonts d'Hisenda han deixat clar que s'ampliaran els terminis que s'hagen vist afectats per aquest problema durant el temps que el servei haja estat inactiu.

També et pot interessar

stats