Vox denuncia una agressió homòfobica a un afiliat de la Vall d’Uixó

La formació ultradretana ha vinculat l’atac al “multiculturalisme” i assegura sense proves que ha augmentat la delinqüència als carrers

Un vehicle de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu
Un vehicle de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Vox ha compartit en les xarxes socials la denúncia feta per un afiliat de la Vall d’Uixó (Plana Baixa), en què narra que tres homes li haurien cridat “maricón”, li haurien pegat una bescollada i hauria rebut una amenaça de mort la matinada de dissabte.

El denunciat ha remarcat en el seu relat el fet que els presumptes agressors serien “d’origen marroquí” i “molt conflictius”. A la denúncia l’home explica que no ha presentat cap informe mèdic perquè la bescollada rebuda no hauria provocat cap lesió visible. A més, admet que el seu vehicle no ha patit dany, però “té por” que els reba perquè els presumptes agressors haurien fet fotografies. 

La formació ultradretana ha vinculat l’agressió homòfoba denunciada amb el “multiculturalisme” i ha assegurat sense proves que aquest fenomen hauria augmentat la delinqüència als carrers. 

Les darreres dades oficials del govern estatal mostren que la criminalitat ha baixat els últims anys i que la taxa de 41,4 delictes per cada mil habitants és la segona més baixa de la sèrie històrica recent, només per darrere dels 37,2 del 2020 que va estar marcada per la pandèmia de la covid-19. 

També et pot interessar

stats