Vora un segle de Mercat Central de València

La plaça de la Ciutat de Bruges acull aquest dissabte activitats musicals, contacontes, un sopar de germanor i un bingo popular amb motiu del 95 aniversari de l'obertura

El Mercat Central de València fa 95 anys

Fa 95 anys que el Mercat Central de València va obrir les portes. Per a celebrar-ho, la plaça de la Ciutat de Bruges acull aquest dissabte diversos actes commemoratius de l'aniversari. La regidoria de Comerç i Participació Ciutadana i Acció Veïnal han programat diverses activitats, algunes destinades al públic infantil.

Així, entre les 11:30 hores i les 13:30 hores hi haurà contacontes, pintacares i globoflèxia per als més menuts. A partir de les 19:30 hores també es podrà gaudir d'una festa popular, amb actuació musical, sopar de germanor i bingo popular.

Però els actes commemoratius no s'acaben dissabte, ja que es prolongaran durant els pròxims mesos. Al juny està previst un berenar-sopar a la Casa de la Caritat recordant el dinar que el 1928 va oferir el Mercat Central a dos mil persones desafavorides de la ciutat, amb motiu de la inauguració de les instal·lacions.

Al setembre, i en coordinació amb els altres mercats de la ciutat, tindrà lloc un concurs de paelles coincidint amb el World Paella Day (WPD). El dia 23 del mateix mes, la Banda Municipal de València oferirà un concert a la plaça del Mercat.

Més tard, i coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació, el 16 d'octubre, està prevista la presentació del llibre de receptes La cuina del Mercat Central de València. Receptes de hui i de sempre al Palau de l'Exposició. Finalment, del 15 de novembre al 17 de desembre s'ha programat l'exposició fotogràfica "95 anys donen molt a contar", que s'ubicarà en la rodalia del Mercat Central.

També et pot interessar

stats