Vora un centenar de municipis valencians han registrat contagis en les últimes dues setmanes

S'han identificat 566 nous casos, més del triple dels que se’n diagnosticaren en la quinzena anterior.

Vora un centenar de municipis valencians han registrat contagis en les últimes dues setmanes
Vora un centenar de municipis valencians han registrat contagis en les últimes dues setmanes

Un total de 99 municipis de la Comunitat Valenciana han sumat nous casos de coronavirus en les últimes dues setmanes, segons les dades desagregades que ha actualitzat la Conselleria de Sanitat. València torna a ser la ciutat que detecta un major nombre de positius, amb 125, seguida de Gandia i Elx, amb 73 i 56.

A continuació estan Santa Pola, amb 20, i Alacant, amb 19. Torrevella ha registrat 16 casos; Manises i Peníscola, 15; Foios, 13, i Benidorm, 12. Borriana té nou casos; Aldaia, Benicarló i Burjassot, set; Altea, Alzira, Paterna, Vila-real i Xirivella, sis, i Castelló de la Plana i Vinaròs, cinc. Castelló és la ciutat en la qual més s'han reduït els casos recents: fa dues setmanes tenia 28 positius, i ara, només cinc.

Hi ha quatre casos a Alfafar, Càlig, Cullera, Elda, Oliva, Sueca i Xeraco; mentre que Alcoi, Canet d'en Berenguer, Crevillent, Fortaleny, l'Alcora, Oriola, Pilar de la Foradada, Rafelbunyol i Requena n’han tingut tres. Alaquàs, Almassora, Bellreguard, Benicàssim, Daimús, l'Olleria, la Pobla de Vallbona, la Vall d'Uixó, Loriguilla, Massamagrell, Mislata, Museros, Petrer, Torrent, Utiel i Xàtiva han registrat dos casos en les últimes dues setmanes.

I han tingut un cas en dues setmanes les poblacions de d’Albalat de la Ribera, Alcalà de Xivert, Alcàsser, Algemesí, Asp, Barx, Benejússer, Benetússer, Beniarjó, Benigànim, Bunyol, Cabanes, Calp, Carcaixent, Xest, Daia Nova, el Real de Gandia, Formentera del Segura, Godella, Guadassuar, l'Alcúdia, l'Alqueria de la Comtessa, la Pobla de Benifassà, la Pobla de Farnals, Montcada, Moncofa, Monòver, Montaverner, Nules, Orpesa, Quart de Poblet, Quartell, Rojals, Ròtova, Sagunt, Sant Miquel de les Salines, Sant Joan d'Alacant, Saix, Sedaví, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Torreblanca, Traiguera, Vilallonga, Vinalesa i Xeresa.

Augments significatius

Durant les últimes dues setmanes s'han identificat 566 casos a la Comunitat Valenciana, més del triple dels que se’n diagnosticaren en la quinzena anterior (178). La ciutat de València ha passat de tindre 39 casos actius el dia 9 de juliol a tindre'n 124 actualment. Només 23 municipis han registrat menys contagis durant l'última quinzena respecte a l'anterior, mentre que 84 han tingut més.

Primers contagis

La Pobla de Benifassà, Traiguera i Xeresa han tingut el seu primer cas de coronavirus des que es va iniciar la pandèmia, mentre que diverses localitats sumen casos per primera vegada des de final de maig, com l'Olleria o Oliva, que ha tingut quatre positius en tres dies.

També et pot interessar

stats