Una baralla multitudinària a Vinalesa acaba amb diverses persones ferides

La Guàrdia Civil ha obert una investigació sobre el fets i ha acusat un home de 25 anys per agressió

Imatges de la baralla multitudinària a Vinalesa

Al voltant de mig centenar de joves han participat aquesta matinada en una baralla multitudinària a Vinalesa (Horta Nord), que viu aquests dies les festes patronals. Segons fonts policials i sanitàries, entre les quatre i les sis de la matinada s'han registrat diverses baralles, "molt nombroses i violentes".

Tot ha començat amb l'agressió d'una vintena de persones a un home de 26 anys, veí del municipi. Membres del cos de la Policia Local de Vilanesa han intervingut, però quan la víctima de l'agressió es dirigia a l'hospital per a tractar-se de les lesions, es va trobar tres persones a les quals va decidir atacar. La Guàrdia Civil de València va haver d'intervindre de nou i aquestes noves víctimes han patit lesions de caràcter lleu.

En un principi han ingressat dues persones ferides a l'Hospital Clínic de València, però ja s'han donat d'alta. Actualment, el cas es troba en fase d'investigació amb la finalitat d'esclarir els fets.

En la baralla ha participat gent molt jove, "fins i tot menors". A més, testimonis diuen que han vist la policia disparant.

Segons ha explicat a À Punt Notícies l'alcalde de Vinalesa, Francisco Javier Pujol, aquest divendres se celebrava la nit de les torrades i a la mitjanit hi havia programada l'actuació d'un DJ en un envelat dins el recinte de la Fàbrica de la Seda. Hi havia més de 500 persones inscrites, però entre elles hi havia un grup que volia “ambientar d’una altra forma la festa”, ha dit Pujol, que ha detallat que els festers i festeres van procedir a obrir les llums i apagar la música quan començaren a registrar-se els primers moviments violents.

L'alcalde s'ha felicitat perquè s'havia reforçat la seguretat amb huit persones, cosa que va permetre que almenys dins de l'envelat, la baralla es tallara. Això, però, no va impedir que fora del recinte i en diversos punts del poble continuara la brega.

També et pot interessar