Vora un 40% de les vacunacions del punt mòbil del centre de València són primeres dosis

Des de dissabte hi han acudit 2.076 persones, 800 d’elles per primera vegada

Centenars de persones fan cua front al punt de vacunació
Centenars de persones fan cua davant del punt de vacunació / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

Centenars de persones que encara no s'han immunitzat contra la covid o tenen pendent alguna dosi s'han vacunat aquest dimarts al punt de vacunació que la Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha instal·lat a la plaça de Manises de València. Des de dissabte, 2.076 persones han acudit a aquesta unitat mòbil, situada al costat del Palau de la Generalitat, més de 800 d'elles per primera vegada, segons ha informat la Generalitat a través del seu compte de Twitter. Aquesta xifra suposa un 38,5% de persones que s'han vacunat per primera vegada.

De fet, en els moments de més aglomeració de gent, la cua s’ha allargat fins a arribar a la meitat del carrer de Serrans. A algunes persones els ha tocat esperar 45 minuts per a rebre la dosi.

Aquest servei ofereix la vacunació sense cita prèvia i romandrà obert fins demà dimecres en horari de 10:00 a 20:00 hores. També n'hi ha un altre obert al Centre Comercial Zenia Boulevard d'Oriola (Baix Segura) fins a les 20:00 hores d’aquest dimarts. A Alacant, al Centre Comercial Plaza Mar 2, tornaran a vacunar el divendres 10 de desembre, de 15:00 a 20:00 hores. Igualment, a Castelló de la Plana, on vacunaran sense cita divendres de 16:00 a 21:00 hores al Centre Comercial La Salera.

Aquests punts mòbils instal·lats de manera temporal en espais de gran afluència de públic tenen la finalitat d'acostar la vacuna contra el coronavirus a la ciutadania. En tot cas, Sanitat ha recordat que també es pot contactar amb el centre d'atenció primària per a programar el dia i hora en què poder rebre la vacuna.

El dissabte 11 de desembre, a més, tornarà a obrir el punt de vacunació al Centre Comercial Benidorm Finestrat, de 16:00 a 20:30 hores.

També et pot interessar

stats