Vora mil aspirants participen en una marató d’entrevistes per a aconseguir treball a Massanassa

El fòrum d’ocupació Som Talent ofereix més de 200 llocs de treball en 42 empreses

Imatge general de la fira d'ocupació Som Talent de Massanassa / À Punt NTC

Quasi mil persones interessades a aconseguir un nou treball han acudit aquest divendres a Massanassa (Horta Sud) per a aconseguir una de les més de 200 ofertes d’ocupació que ofereixen 42 empreses al fòrum d'ocupació Som Talent, organitzat per l'ajuntament del municipi.

Entre els perfils més buscats s'han trobat ofertes comercials, d'administratiu o especialistes en màrqueting. Els sectors sociosanitari, l'hostaler i l'industrial són els que han presentat més vacants per a cobrir.

Una de les candidates ha sigut María Teresa, que fa quasi un any es va quedar sense treball i ha assegurat que espera eixir amb un possible contracte d’aquesta fira d'ocupació. Juan Miguel i Sergio també s’han aventurat a inscriure's en aquesta fira per a presentar-se a les empreses, que pertanyen a sectors tan diferents com el sanitari o el tecnològic, amb vacants per a perfils de tota classe.

Com ells, cada aspirant ha tingut quinze minuts per a convéncer una de les 42 empreses que han participat en aquesta marató d'entrevistes. Segons el consistori, la previsió d'aquest format és de més èxit que en una fira convencional, i esperen que un 15% de les persones candidates signen els contractes de treball al llarg d'aquest divendres.

També et pot interessar

stats