Vora cinquanta firmes valencianes participen en la fira vitivinícola de Düsseldorf

L'objectiu és presentar les seues novetats i obrir noves oportunitats de negoci.

Representants d'algunes de les firmes presents en la fira vitivinícola de Düsseldorf
Representants d'algunes de les firmes presents en la fira vitivinícola de Düsseldorf / GVA

Unes cinquanta firmes valencianes, en representació del sector vitivinícola de la Comunitat Valenciana, participen en la fira vitivinícola de Düsseldorf per a presentar les seues novetats i obrir noves oportunitats de negoci.

Aquesta cita del sector vitivinícola internacional, que se celebra del 17 al 19 de març, és considerada una de les més importants en aquest àmbit. En l'edició d'enguany participen un total de 6.615 expositors de 60 països diferents i s'espera una assistència de prop de 60.000 compradors especialitzats de 130 països.

Les exportacions dels vins valencians en 2018 es van situar en més de 200 milions d'euros, xifra que consolida el creixement experimentat l'any passat. França, la Xina i Alemanya en són els principals països de destinació.

Ara, l'objectiu dels cellers valencians es focalitza en destinacions com el Canadà, on, entrat en vigor del CETA, no existeixen limitacions al comerç i han augmentat les vendes de vi. El Japó es configura també com una nova oportunitat, després de la signatura de l'acord comercial per la qual s'eliminen aranzels d'entrada.

També et pot interessar

stats