Vora 400 persones es manifesten a Alacant en suport al raper Pablo Hasél

La manifestació ha finalitzat sense cap altercat.

Assistents a la manifestació de protesta per la detenció del raper Pablo Hasél aquest dimecres a Alacant
Assistents a la manifestació de protesta per la detenció del raper Pablo Hasél aquest dimecres a Alacant / Morell (Efe)

Vora 400 persones han participat aquest dimecres a Alacant en una manifestació autoritzada en suport al raper Pablo Hasél. Ha transcorregut sense cap incident per diversos carrers del centre de la ciutat, a diferència d’altres llocs com Madrid, on hi ha hagut càrregues policials. A més, a la manifestació d’ahir a Barcelona, que perseguia les mateixes reivindicacions, una dona va perdre un ull.

Encapçalada per una pancarta amb el lema “Prou repressió als que lluiten. Hasél llibertat”, la marxa ha començar passades les set de la vesprada des de la plaça de bous i ha conclòs una hora després a la Muntanyeta, davant la seu de la subdelegació del govern, i després de passar per Calderó de la Barca, l’avinguda d’Alfons el Savi i Federico Soto.

Algunes furgonetes de la Policia Nacional anaven davant i darrere durant tot el recorregut de la manifestació. Els assistents han reclamat la llibertat de Pablo Hasél i han proferit eslògans a favor de la llibertat d’expressió i en contra dels Borbons i la Policia.

També et pot interessar

stats