Vora 4.000 alumnes s'enfronten a la segona convocatòria de les PAU

En aquesta ocasió els exàmens tenen lloc als campus de les universitats públiques valencianes.

Estudiants de batxillerat es preparen per als exàmens de selectivitat
Estudiants de batxillerat es preparen per als exàmens de selectivitat / Rubén Solsona (Europa Press)

Al voltant de 4.000 estudiants s’examinen des d’aquest dimarts fins al dijous en la fase extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), que en aquesta ocasió tenen lloc als campus de les universitats públiques valencianes.

La consellera d'Universitats, Carolina Pascual, ha explicat que en aquesta ocasió el nombre d'alumnat és menor que en la convocatòria de juliol, la qual cosa permet que els exàmens se celebren als campus universitaris i en les seues seus “com era habitual". En la primera convocatòria, les proves es van fer als instituts on estudiava l’alumnat, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

Pascual ha destacat la importància de la coordinació entre les diferents conselleries amb la finalitat d'adaptar-se a l'actual situació, amb l'ús obligat de les mascaretes també durant la realització de les proves, entre altres factors. Igualment, ha subratllat que "la col·laboració d'Emergències és fonamental per a evitar aglomeracions i ordenar els accessos".

Els llocs d'exàmens són el Campus de Sant Vicent i el Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant; l'aulari de l'Estce de Castelló, en el cas de l'UJI, i els campus de Burjassot i Tarongers de la Universitat de València. Pel que fa a la Universitat Politècnica de València, acull les proves als seus campus de València, Gandia, Alzira i Xàtiva. En el cas de la Universitat Miguel Hernández, amb 11 tribunals, els llocs d'examen són Dénia, Benissa, Altea, la Nucia, Sant Joan d'Alacant, Elx, i Oriola, a banda de la Facultat de Ciències Socials, com el campus dels Desemparats.

També et pot interessar

stats