Vora 177 milions d'euros per a adaptar l’FP a les necessitats de les empreses

El nou pla d'impuls i millora de la formació professional l'han elaborat conjuntament Educació, Economia i els sindicats.

El Consell destina vora 177 milions d'euros per a adaptar l’FP a les necessitats de les empreses | EP
El Consell destina vora 177 milions d'euros per a adaptar l’FP a les necessitats de les empreses | EP

El nou pla valencià d'impuls i millora de la Formació Professional (FP) destinarà vora 177 milions euros per a atendre les necessitats de les empreses. Aquest pressupost s’executarà en quatre anys i l’ha aprovat aquest dilluns el ple del Consell Valencià de Formació Professional. La iniciativa és el resultat del treball conjunt de la Conselleria d'Educació i de la d'Economia Sostenible, a més dels sindicats.  

L'objectiu estratègic del pla d'impuls i millora de l’FP és afavorir la integració laboral i social, a més de garantir la incorporació laboral de les dones des d'una perspectiva de gènere.

Amb aquesta mesura, es vol aproximar l'FP al món laboral i, per aconseguir-ho, la intenció és millorar tant l'oferta de Formació Professional Dual com la formació pràctica en empreses, atendre les necessitats formatives del teixit productiu valencià, afavorir l'especialització i l'adaptació a les necessitats concretes del teixit empresarial i potenciar la connexió dels centres d'FP amb les empreses.

També et pot interessar

stats