La Volvo Ocean Race reconeix el patrocini de Mapfre

L'asseguradora podrà desgravar-se 800.000 euros.

La Volvo Ocean Race reconeix el patrocini de Mapfre
La Volvo Ocean Race reconeix el patrocini de Mapfre

El Consorci d'Alacant Port d'eixida de la Volvo Ocean Race no recorrerà contra la sentència d'un jutjat d'Alacant que reconeix el dret de la companyia Mapfre a rebre bonificacions fiscals per patrocinar l'esdeveniment el 2017.   

Mapfre va gastar 2,7 millions en el patrocini de la Volta al Món de Vela i va demanar un certificat  que li permetera desgravar-se vora 800.000 euros.Tot i que el Consorci ho va reconéixer, el Ministeri d'Hisenda va vetar aquest document. La companyia no va poder accedir a les desgravacions i, per tant, va demandar el consorci. 

La Societat de Projectes Temàtics anuncia que el contracte amb els nous organitzdors de la regata generarà més impacte econòmic per a la ciutat d'Alacant i les comarques que l'envolten. El Consell, segons ha dit Antonio Rodes, director general de la Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV), donarà a coneixer en breu canvis significatius en el contracte amb els organitzadors de la Volta la Món, l'eixida de la qual es fa des d'Alacant.

També et pot interessar

stats