Vist per a sentència el juí per la suposada paternitat de Julio Iglesias

El cantant, que no hi acudirà, encara no s'ha sotmés a les proves.

Vist per a sentència el juí per la suposada paternitat de Julio Iglesias
Vist per a sentència el juí per la suposada paternitat de Julio Iglesias
04 de juliol 2019 - 15:30

 El juí en el qual ha d'aclarir-se la presumpta paternitat de Julio Iglesias sobre el valencià Javier Sánchez Santos ha quedat aquest dimecres vist per a sentència. En la vista d'aquesta jornada, celebrada com l'anterior a porta tancada, ha declarat com a testimoni la mare del demandant, María Edite Santos.

 Sánchez ha denunciat la seua arribada a la Ciutat de la Justícia de València que tant la seuamare com ell mateix són "víctimes d'un error de forma per l'Estat". 

Aquesta nova vista arriba després que el jutjat haja desestimat "l'excepció de la cosa jutjada" que plantejaven l'advocat del cantant i el Ministeri Fiscal, per la qual cosa procedeix la continuació del procés.

L'advocat del demandant, el lletrat sevillà Fernando Osuna, ha indicat que tenen "moltes proves, entre elles la negativa de Julio Iglesias de fer-se la prova d'ADN". També ha assenyalat que espera que el jutge tinga en compte la prova d'ADN encara que el jutge l'ha declarat "il·lícita", atenent a la sentència del Tribunal Constitucional del 2013 que va donar com a vàlida una prova perquè es va usar exclusivament per a saber qui era el pare.

Osuna també ha indicat que una altra prova són les imatges aportades per María Edite, mare del demandant, que demostren que va coincidir amb Julio Iglesias durant una setmana a Sant Feliu de Guíxols. "Hi ha testimonis i fotografies, de manera que no hi ha una altra alternativa que la paternitat", assegura. 

Per la seua part, l'advocat de Julio Iglesias, el castellonenc Fernando Falomir, ha dit a l'entrada que la vista de hui "és un tràmit més", i ha destacat que existeix la cosa jutjada i que si hagueren de recórrer davant l'Audiència Provincial, farien valdre aquesta tesi". 

L'advocat del cantant també ha dit que Julio Iglesias "no s'ha negat a fer-se la prova d'ADN" i que primer s'ha de resoldre si hi ha cosa jutjada o no. Quan aquest assumpte siga definitiu –en al·lusió a possibles recursos d'apel·lació–, no tindrà inconvenient a sotmetre-s'hi", ha apuntat.

També et pot interessar

stats