Demanen més de 25 anys de presó per a l’acusat de violar i lesionar una anciana de 93 anys a València

El processat va entrar en la vivenda de la víctima, la va agredir sexualment i la va asfixiar perquè li donara 85 euros. 

Edifici de la Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València / Europa Press

Una pena de 25 anys i huit mesos de presó per violar, lesionar i furtar 85 euros a una anciana de 93 anys a sa casa de València. És la pena que sol·licita la Fiscalia de València a un home acusat de cometre aquests fets a l’agost de 2019. 

Segons el relat provisional del ministeri fiscal, el processat va entrar en la casa de la víctima per una finestra i quan la dona hi va arribar, la va colpejar i la va asfixiar per a aconseguir que li donara els 85 euros que portava en la cartera.

Posteriorment, i malgrat la resistència de l'anciana, la va agredir sexualment. Davant els crits d'auxili de la dona, els veïns es van presentar a la porta de la casa i van perseguir el sospitós, que havia fugit per una finestra.

La Policia va detindre l’acusat més tard en un carrer de València, després d’oposar resistència. Un dels agents va quedar ferit, amb lesions lleus, en el moment de la detenció.

També et pot interessar

stats