Vint-i-un nous contagis en una altra jornada sense defuncions

Setze dels nous positius corresponen a la província de València, que en supera els 6.000.

Vint-i-un nous contagis en una altra jornada sense defuncions
Vint-i-un nous contagis en una altra jornada sense defuncions

Per segon dia consecutiu no s’ha notificat cap defunció per coronavirus a la Comunitat Valenciana, pel que la xifra total de morts continua en 1.475, mentre que els contagis confirmats aquest dijous són 21. Així, s’eleven a 11.616 els casos detectats des de l’inici de la pandèmia. A més, cal afegir tres casos no assignats de dies anteriors.

Dels nous positius, setze s’han registrat a la província de València (6.008 en total), 3 a la de Castelló (1.632 en total) i 2 a la d’Alacant (3.976 en total).

En aquests moments queden actius 308 casos, que representa l’1,6% dels casos diagnosticats, mentre que el nombre d’altes en l’última jornada ha sigut de 101. Entre els casos actius, 52 pacients estan hospitalitzats en planta i cinc a l’UCI, cap d’ells a la província de Castelló.

Actualment hi ha algun cas positiu en set centres de majors de la Comunitat Valenciana (un a Alacant i sis a València) i hi ha quatre residències sota vigilància activa de control sanitari (una a Alacant i tres a València).

També et pot interessar

stats