Vint famílies d'un edifici de Riba-roja de Túria reben un avís d'expulsió de la Sareb

El consistori recorrerà a totes les eines jurídiques a la seua disposició per a aturar aquesta “injustícia”.

Imatge de l'edifici on viuen les vint famílies afectades
Imatge de l'edifici on viuen les vint famílies afectades / Ajuntament de Riba-roja

Vint famílies d'un edifici de Riba-roja de Túria han rebut un avís d'expulsió de la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb).

L'alcalde del municipi, Robert Raga, ha sol·licitat una reunió “urgent” amb el vicepresident segon del Consell i conseller d'Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, per a “fer front” a aquesta “injustícia”.

El primer edil riba-roger i la regidora d'Urbanisme, Teresa Pozuelo, s'han reunit amb representants de les famílies afectades, segons un comunicat del consistori. Raga ha advertit que aquestes persones “poden acabar al carrer tot i tindre-ho tot en regla”.

El passat 16 de novembre, després de ser avisats per l'empresa i posteriorment pel jutjat número 3 de Llíria, els veïns i veïnes afectats van aportar “tota la documentació acreditativa de la validesa dels contractes de lloguer”.

En aquest punt, l'Ajuntament de Riba-roja va encetar les converses amb la Sareb per a mediar i solucionar el problema, però de moment no ha rebut cap resposta favorable per als interessos de les famílies.

L'alcalde ha afirmat que la documentació entregada per les persones afectades avalaria la legitimitat de la seua condició d'inquilins i ha posat l'accent sobre el fet que ens trobem en una situació de “màxima dificultat social” per la pandèmia.

En aquesta línia, Raga ha informat els representants de les famílies i un dels advocats que el consistori recorrerà a totes les eines jurídiques a la seua disposició.

També et pot interessar

stats