Vilamarxant busca els majors de 60 anys sense vacunar

La Generalitat també recomana a les persones de més de 75 anys que no hagen rebut encara cap injecció que la reclamen al seu centre de salut

Un sanitari extrau una dosi de la vacuna contra el coronavirus
Un sanitari extrau una dosi de la vacuna contra el coronavirus / Reuters

Les administracions estan fent diferents crides aquests dies per a garantir que tots els trams d’edat en procés de vacunació queden complets. La Generalitat recomanava dilluns a les persones majors de 75 anys que encara no han sigut vacunades que contacten amb el seu centre de salut per a sol·licitar que els administren la vacuna. Aquest dimarts és l’Ajuntament de Vilamarxant el que fa la crida a través de les seues xarxes socials.

L’Ajuntament de Vilamarxant, a la comarca del Camp de Túria, ha demanat al compte de Facebook que tots els veïns de 60 a 65 anys que no hagen sigut encara vacunats i que no tinguen cita per a fer-ho “acudisquen al centre de salut de Vilamarxant per a aprofitar les dosis sobrants”.

L'Ajuntament aclareix que el col·lectiu al qual es dirigeix és el nascut entre els anys 1956 i 1961. En cas de formar part d'aquest grup i no haver rebut cap vacuna, s'ha d'anar directament al centre de salut i no telefonar ni demanar cita per cap altra via per a evitar saturar encara més aquesta via d'atenció a la ciutadania.

També et pot interessar

stats