Vila-real atorga els Premis Poble en una gala que celebra els 25 anys de la revista

Guardonats el futbolista del Vila-real, Pau Torres, l’exarxiver Vicent Gil, el metge Manuel Cubedo i el Sindicat de la Comunitat de Regants.

Moment de la gala
Moment de la gala / À Punt NTC

Vila-real ha atorgat aquest divendres els Premis Poble, que des de fa 20 anys atorga la revista del mateix nom. La publicació local ha decidit premiar enguany el futbolista del Vila-real CF i de la selecció espanyola Pau Torres; l’exarxiver i redactor de Poble Vicent Gil; el metge Manuel Cubedo i el Sindicat de la Comunitat de Regants, amb 150 anys d’història.

A l’acte, celebrat a l’Auditori Municipal Music Rafael Beltrán Moner, han assistit nombroses personalitats. La gala, amb un marcat caràcter tradicional i d’homenatge, ha permés gaudir de diverses peces de sarsuela del mestre Goterris, recuperades pel músic i investigador Borja Muñoz. També han pujat a l’escenari, al llarg de les dues hores que ha durat l’acte, el mag Yunke, la colla de dolçainers i tabaleters El Trull, el grup de teatre Els XIII, els grups de danses El Roser i La Puríssima i els moviments associatius de Vila-real.

La Coral Sant Jaume, amb la interpretació de l’himne, ha tancat una vetllada de rècords, en un any en què es compleixen 25 anys del naixement de la revista Poble, 20 anys de la celebració de la gala i el lliurament dels premis i 746 de l’atorgament de la Carta Pobla i la fundació de Vila-real.

També et pot interessar

stats