La VII Marxa Contra el Càncer de Valladolid reuneix 53.000 persones

L’Associació Espanyola Contra el Càncer recapta més de 265.000 euros per a finançar dues beques que estudien com previndre la malaltia.

La VII Marxa Contra el Càncer de Valladolid reuneix 53.000 persones
La VII Marxa Contra el Càncer de Valladolid reuneix 53.000 persones

Vora 53.000 persones han participat a Valladolid en una marxa organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb un motiu solidari: finançar els estudis científics de la doctora Eleonora Lapi per a previndre el càncer de bufeta. També rebrà un beca de investigació el doctor Pedro Vizán, especialista en cèl·lules mare.

Tant Lapi com Vizán veuran renovades les beques, valorades en 265.000 euros. El president provincial d’AECC, Javier Arroyo, assegura que “s’estan realitzant importants avanços en la lluita contra el càncer”. A més, ha expressat la seua gratitud a tots els participants de la marxa.

La doctora Lapi ha assistit a la trobada per a explicar als mitjans de comunicació la importància d’aquestes iniciatives per poder aconseguir fons de finançament que permeten continuar la investigació de tractaments per a fer front al càncer. Amb “il·lusió”, ha agraït la solidaritat dels assistents, ja que podrà continuar l’estudi que va iniciar fa tres anys.

També et pot interessar

stats