La Vall de Gallinera ja té oficina de Correus

Fins ara havien d’acudir a l’oficina de Pego

Oficina de correus de la Vall de Gallinera (Marina Alta) a l'Ajuntament de Benialí / À Punt NTC

Des d’este dilluns els huit pobles que integren la Vall de Gallinera (Marina Alta) disposen d’una oficina de correus. S’ubica a l’Ajuntament de la Vall, a Benialí, i obrirà vint minuts al dia per donar servei als 600 veïns del municipi.

Una millora que ha estat molt ben rebuda entre el veïnat, ja que fins ara l’únic servei postal que tenien eren bústies en què podien depositar cartes i postals, però no disposaven de cap altre dels serveis que ofereixen les oficines de correus. Per a la resta de gestions del servei postal havien d’acudir a l'oficina de Pego (Marina Alta).

A partir d’este dilluns, la cosa millora per a tot el veïnat. Este punt de correus que obrirà vint minuts cada dia de dilluns a divendres, concretament de 13:00 a 13:20 hores. Des d’ací podran enviar i rebre cartes ordinàries o certificades, paquets, pagar rebuts i, fins i tot, fer alguns tràmits amb la Direcció General de Trànsit. 

En definitiva, este nou servei facilita la vida al veïnat i afavoreix l’arrelament al territori. Els veïns i veïnes asseguren que esta nova oficina, ubicada als baixos de l’Ajuntament de Benialí els facilitarà la vida. Ara també reclamen un codi postal propi per a la Vall de Gallinera.

També et pot interessar

stats