Tres ferits per cremades i intoxicació en l'incendi d'un edifici a Torrevella

Han traslladat dos de les víctimes, que patien cremades greus, en helicòpter a l'Hospital La Fe de València

Efectius de bombers treballen per a extingir l'incendi declarat en un edifici de Torrevella / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Tres persones han resultat ferides per cremades i intoxicació de fum en l'incendi d'un edifici de tres plantes que estava ocupat i en situació d'abandó a Torrevella (Baix Segura), segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

A les 11:49 h d'este dissabte ha entrat l'avís de l'incendi d'un habitatge situat en el número 80 del carrer d'Ulpiano de la ciutat. En arribar els bombers, han constatat que el foc generava molta calor i flama principalment en el soterrani i el buit de l'ascensor, que estava ple d'estris i matalassos.

Tres persones que han intentat baixar des del tercer pis han patit ferides per cremades i intoxicació de fum, segons han indicat les fonts. En la resta de l'edifici s'han confinat les persones que hi havia a dins i que finalment han sigut evacuades quan la situació ha permés fer-ho amb total seguretat.

Dels ferits, dos han patit cremades greus, raó per la qual n'han evacuat un en helicòpter i l'han traslladat a l'Hospital La Fe de València i l'altre, a l'Hospital de Torrevella. Tot i que, posteriorment, la segona víctima ha sigut traslladada també en helicòpter a La Fe de València.

Els bombers han mobilitzat fins al lloc dels fets una unitat de comandament i prefectura, una bomba urbana pesada, un sergent, un cap i quatre bombers del parc de Torrevella. D'altra banda, dels serveis d'emergències han acudit dos unitats del SAMU, dos de SVB i un helicòpter medicalitzat. A més, també s'hi ha acostat la Policia Local.

En estos moments, els treballs se centren a ventilar fum i gasos amb ventilació mecànica.

També et pot interessar

stats