Dos persones ferides per la caiguda d’una palmera a Torrent

L’Ajuntament ha ordenat retirar tots estos arbres de Sant Valerià i el carrer de Germanies a causa de l’incident

Palmera caiguda per l'episodi de tempestes a Torrent / À Punt NTC

Dos persones han resultat ferides este dimecres a les 18:27 hores per la caiguda d’una palmera en la intersecció entre el carrer de Sant Valerià i el carrer de l’Horta, a Torrent, segons han informat fonts de l’Ajuntament a À Punt Notícies. Segons dades d'Avamet, la localitat de l'Horta Sud ha registrat ratxes de vent de vora 30 quilòmetres per hora, en una jornada marcada per les fortes tempestes a la Comunitat Valenciana.

Pel que fa als ferits, es tracta d’un vianant i un repartidor d’una empresa de comerç electrònic que es trobava dins d’un dels tres vehicles sobre els quals ha caigut la palmera. Els bombers de Torrent han matisat que la persona no estava atrapada, però sí que ha resultat ferida. L'equip mèdic del SAMU ha assistit l'home, de 53 anys, per politraumatisme. Posteriorment, l'han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova en l'ambulància de suport vital avançat.

Palmera caiguda per l'episodi de tempestes a Torrent
Palmera caiguda per l'episodi de tempestes a Torrent / À Punt NTC

Dos dotacions dels Bombers i un sergent del parc de Torrent han procedit a la retirada de la palmera, de grans dimensions. En estos moments encara estan finalitzant els treballs. 

Este mateix dimecres, tècnics havien inspeccionat les palmeres i havien constatat que no podien causar cap risc. Tot i això, a causa d’este incident, l’Ajuntament de Torrent ha ordenat la retirada de totes les palmeres del carrer de Sant Valerià i del carrer de Germanies. En el seu lloc posaran arbres de dimensions xicotetes.

També et pot interessar

stats