Milers de videos i fotografies mostren els monuments de les Fogueres en les xarxes socials

A Instagram, alguns monuments han captivat totes les mirades i s'han convertit en els més populars

Les Fogueres de Sant Joan també es viuen en les xarxes / À Punt NTC

Les Fogueres de Sant Joan també es viuen en les xarxes. Milers de vídeos i fotografies ensenyen els monuments al món sencer a través de publicacions en tots els idiomes que, en molts casos, es fan virals i han dut les fogueres arreu del món. Les fogueres i els ninots més fotografiats es multipliquen gràcies a l'ús dels telèfons mòbils.

El criteri en les xarxes no té per què coincidir amb el del jurat oficial. El millor exemple és el monument de Diputació-Renfe, que ha rebut el sisé premi de categoria especial i, a Instagram, ha captivat totes les mirades i s'ha convertit en un dels més populars.

Plantar a la vora de la mar també ha servit de bon ganxo per a la Foguera Port d'Alacant. La fotografia del monument ha circulat molt per internet, és una de les favorites dels turistes i ha creat un autèntic efecte papallona en les xarxes.

Per descomptat, la Foguera oficial és una de les més visitades i fotografiades. Les llegendes alacantines de Pedro Espadero agraden al públic local, com la Colla de Dolçainers de Sant Blai. Camaleónica, de Plaça Santa Maria, també està enguany en el rànquing dels monuments més publicats en xarxes. Un regal per als turistes que transiten pel passeig més emblemàtic de la ciutat.

També et pot interessar

stats