VÍDEO| El Medusa Sun Beach Festival de Cullera obri amb 50.000 assistents

Es tracta d'un dels esdeveniments de música electrònica més grans d'Europa.

VÍDEO| El Medusa Sun Beach Festival de Cullera obri amb 50.000 assistents

Després d'un mes de muntatge del recinte, el festival Medusa de Cullera ha obert les portes. Amb més de 50.000 assistents, aquesta concentració de música electrònica és un dels esdeveniments més grans d'Europa.

El primer pas una vegada s'accedeix és validar les entrades i canviar-les per polseres amb un codi electrònic. Andreu Piqueras, promotor del Medusa ha explicat a À Punt Mèdia que “aquest codi de barres porta les dades de cada persona, si ocorre alguna cosa sols passant-li la PDA ixen les dades personals, se sap quan ha entrat, quan ha eixit, tenim un poc de control, sobretot, per si passa alguna cosa”.

Un dels aspectes curiosos d'aquest festival és que té la seua pròpia moneda oficial, el tuent, unes fitxes de plàstic que tenen un valor de tres euros. Una volta dins, els assistents han d'anar al banc del festival i canviar els euros per a poder accedir a les barres, a les botigues de roba, el marxandatge, als food trucks, o cuina sobre rodes, o a les zones per a carregar els mòbils. Sols s’hi pot pagar amb aquesta moneda.

Amb la polsera a la monyica i amb els tuents a la butxaca, només falta acostar-se a un dels quatre escenaris i fer un escabussó en la música electrònica.

També et pot interessar

stats