VÍDEO l Alacant tanca al bany l'Albufereta i el Postiguet per la pluja

La tempesta tomba una palmera a Sant Joan d'Alacant, localitat que ha arreplegat 17 litres en mitja hora.

VÍDEO l Alacant tanca al bany l\'Albufereta i el Postiguet per la pluja

A la província d'Alacant les pluges han anat de nord a sud. A primera hora, les tempestes s'han iniciat a la comarca de la Marina Alta, han baixat cap a la Marina Baixa, i al migdia han arribat a l'Alacantí. A Moraira-Teulada han arreplegat 25 litres per metre quadrat. Cap a les 13 hores, ha descarregat a Benidorm, on en tan sols mitja hora se n'han arreplegat 23. 

Cap a les 14 hores, els núvols negres han començat a descarregar amb força a la comarca de l'Alacantí. Al Campello, les plages han quedat buides, perquè la pluja queia amb intensitat, s'hi han arreplegat 17 litres per metre quadrat en poc més de 30 minuts. A Sant  Joan d'Alacant, la pluja i el vent ha trencat una palmera ubicada a la plaça de la Constitució.

A la capital alacantina, al pluviòmetre del barri del Garbinet s'han arreplegat 16 litres. Alacant ha rebut una bona ploguda que ha deixat al migdia embussos de trànsit i la costa buida.   

Precisament, la brutícia que ha arrossegat la pluja ha obligat ha tancar al bany les platges de l'Albufereta i del Postiguet. En ambdues oneja la bandera roja. En les de Sant Joan i Urbanova s'ha hissat la bandera groga, que desaconsella el bany. L'Ajuntament d'Alacant informa que han avisat els servis de manteniment per tal de recuperar la normalitat com més prompte millor. 

A Busot i a Xixona, la quantitat ha sigut inferior, 10 litres. Cap a l'interior la pluja ha sigut més prompte escassa, com el cas de Cocentaina, amb 5 litres.

Per a demà dissabte, ara com ara, no hi ha avisos de tempestes fortes. 

També et pot interessar

stats