VIDEO | L'acusació particular estudia recórrer la sentència absolutòria del cas Sala

La Fiscalia i l'acusació particular reclamen els veredictes contradictoris del jurat per a valorar la influència de la jutgessa en la decisió.

VIDEO | L\'acusació particular estudia recórrer la sentència absolutòria del cas Sala

L'acusació particular del cas Sala estudia recórrer contra la sentència d'absolució de Miguel López per l'assassinat de la seua sogra una vegada es faça pública, segons ha pogut saber la ràdio d'À Punt.

L'acusació i la Fiscalia han demanat els dos veredictes contradictoris del jurat i la gravació de les indicacions de la jutgessa al tribunal popular, per a valorar el grau d'influència de la magistrada en la decisió final.

Una vegada analitzada la documentació i la sentència, que encara tardarà uns dies a fer-se pública, l'acusació particular demanarà previsiblement que es declare nul el juí i que es repetisca.

Primer veredicte de culpabilitat

Divendres a la nit els membres del jurat van emetre un primer veredicte on s'assenyalava Miguel López com a culpable de l'assassinat de la seua sogra, però la jutgessa el va rebutjar perquè deia que no s’argumentaven les raons jurídiques, i finalment diumenge el jurat el va declarar no culpable. Les parts ignoren els detalls del primer veredicte, per la qual cosa reclamen ara la documentació.

Si s'aprecia una possible falta d'imparcialitat, la Fiscalia podria demanar al Tribunal Superior de Justícia l’anul·lació del juí i la repetició amb un nou jurat.

També et pot interessar

stats