Huit persones detingudes per tràfic de drogues a Villena

La Guàrdia Civil ha desmantellat un clan familiar que tenia plantes de marihuana i armes blanques i de foc

La Guàrdia Civil ha desmantellat un clan familiar a Villena / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha desmantellat este dilluns un clan familiar ubicat a Villena, que es dedicava al tràfic de drogues. Els agents han detingut set homes i una dona, tots membres de la mateixa família, que es dedicava a la producció i venda de droga a la capital de l'Alt Vinalopó. A més, durant les investigacions han registrat cinc domicilis, on han trobat diverses plantacions de marihuana, a més de diverses armes blanques i també de foc. En total, s'hi han intervingut 421 plantes de marihuana i tres cotxes.

Desarticulada una banda per furtar caixes registradores

En una segona operació, la Guàrdia Civil ha desarticulat una altra banda que, en este cas, encastava cotxes furtats en negocis per a després furtar les caixes registradores. En l'operació han detingut tres homes a Bétera, als quals se'ls atribueixen 19 robatoris.

Els investigats han protagonitzat una onada de robatoris a Camp de Túria, com Bétera i l'Eliana, i a l'Horta Nord, com Montcada i Massamagrell. Els vehicles els furtaven a València, Mislata i Paterna. En alguna ocasió, a més, van amenaçar els treballadors dels negocis amb un ganivet de grans dimensions.

També et pot interessar

stats