VIDEO | Greta Thunberg arriba a Madrid en tren per a participar en la Marxa pel Clima

L'activista sueca ha viatjat deu hores des de Lisboa en el comboi nocturn de Renfe.

VIDEO | Greta Thunberg arriba a Madrid en tren per a participar en la Marxa pel Clima

L'activista sueca Greta Thunberg ha arribat a Madrid després de deu hores de viatge a bord del Lusitania, el tren nocturn de Renfe que enllaça Lisboa amb la capital espanyola, on participarà en la Marxa pel Clima.

L'activista va rebutjar l'avió per a creuar l'Atlàntic i va viatjar 21 dies en catamarà fins a Portugal. Allí, després de descartar un vehicle elèctric, i de rebre ofertes com la possibilitat de cobrir els 625 quilòmetres que separen Lisboa i Madrid en ruc, es va inclinar per arribar a Madrid en el tren nocturn, una opció que no és totalment neta, ja que recorre 210 quilòmetres amb una locomotora dièsel.

Està previst que Greta Thunberg participe en la manifestació convocada aquesta vesprada després d'oferir una roda de premsa junt amb altres integrants del moviment Fridays for Future i de Joventut pel Clima. La seua agenda inclou també la participació, dilluns, en l'acte "Xiquets i joves enfront del canvi climàtic", junt amb la ministra d'Educació en funcions, Isabel Celaá, l'alta comissionada de les Nacions Unides per als Drets Humans, Michelle Bachelet, i la directora executiva d'Unicef, Henrietta H. Fore.

També et pot interessar

stats